Categories
Uncategorized

For my Romanian Friends

Ajută la realizarea unui vis: Susține proiectul de restaurare a cafenelei Bert’s Cafe!

Pentru prietenii mei români. Dragi prieteni, susținători și suflete bune,

Mă numesc Bert și timp de 42 de ani am lucrat mereu cu plăcere într-o instituție de sănătate mintală cu copii și tineri adulți care se confruntă cu tot felul de probleme psihice și psihiatrice. Am putut face această muncă atât de mult timp pentru că toți acești tineri aveau inimi de aur în ciuda problemelor lor. Cei mai mulți dintre ei aveau încă vise pentru viitor la fel de mari ca zâmbetele lor. În acești 42 de ani, mi-am pus inima și sufletul în sănătatea mintală lucrând cu acești tineri. Dar acum, am un vis al meu și sunt gata să merg într-o cu totul altă direcție și să încep o nouă călătorie pentru mine. Iubesc România și vreau să strat o mică cafenea acolo pentru a aduce bucurie, confort și comunitate în România.

Visul meu este simplu, dar copleșitor: să creez un spațiu cald și primitor în care localnicii să se poată aduna, să se relaxeze și să creeze conexiuni la o cafea delicioasă, o băutură răcoritoare și o mâncare frumoasă, simplă și mică. Imaginați-vă acest lucru: o cafenea confortabilă, cuibărită în inima orașului Brăila, unde aroma cafelei proaspăt preparate se amestecă cu râsetele prietenilor angajați în jocuri pline de viață de Rummicub și cărți. Un sanctuar în care sufletele obosite pot găsi alinare după o zi grea de muncă, unde plăcerile simple ale vieții sunt savurate și celebrate.

Dar orice vis are nevoie de o fundație, iar ochiul meu a căzut pe o pânză frumoasă, cu ceva întreținere întârziată pentru această viziune – o clădire veche cu potențial, care așteaptă o atingere plină de dragoste și un suflu de viață nouă. Această bijuterie istorică debordează de caracter și farmec, dar are nevoie de mai mult decât de un strat de vopsea; are nevoie de o transformare completă pentru a deveni centrul vibrant al comunității pe care mi-l imaginez.

Aici interveniți voi, dragii mei prieteni. Vă invit să vă alăturați mie pentru a-mi transforma visul în realitate, susținând campania mea de crowdfunding pentru a restaura această clădire iubită și pentru a da viață viziunii acestei cafenele. Contribuția dumneavoastră, indiferent cât de mare sau mică, va face o diferență tangibilă în transformarea visului meu într-o realitate înfloritoare.

Cu sprijinul dumneavoastră, nu numai că voi readuce la viață o bucată de istorie locală, dar voi crea și un refugiu primitor unde se creează amintiri, înfloresc prieteniile și se hrănesc inimile. Pe lângă asta, pot să îmi pun în continuare ospitalitatea în slujba altor oameni și a comunității. Împreună, haideți să construim mai mult decât o simplă cafenea; haideți să construim o casă departe de casă, un sanctuar pentru suflet și un far de speranță pentru comunitate.

Alăturați-vă mie în această călătorie plină de inspirație și faceți parte din ceva cu adevărat special. Împreună, ne putem ajuta unii pe alții și putem scrie următorul capitol al poveștii sale, o ceașcă de cafea, un joc de cărți și un zâmbet sincer la un moment dat.

Vă mulțumesc pentru generozitatea, bunătatea și credința în puterea viselor. Împreună, orice este posibil.

Cu recunoștință din toată inima, Echipa de restaurare a cafenelei Bert’s Cafe

One reply on “For my Romanian Friends”

What a nice initiative after your retirement. I will make a small donation to make your dream come true.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *